Νόμιμο online στοίχημα στην Ελλάδα - Οι τελευταίες εξελίξεις

Νόμιμο online στοίχημα στην Ελλάδα - Οι τελευταίες εξελίξεις

Με αφορμή την ανάρτηση της τελευταίας απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 13 Μαΐου 2013 σχετικά με τη μη αδειοδοτημένη παροχή υπηρεσιών διαδικτυακών παιγνίων, το Betblog.gr σας ενημερώνει για το που μπορείτε να παίξετε στοίχημα νόμιμα καθώς και για τις κρίσιμες εξελίξεις που αναμένονται στην αγορά μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την παραπάνω ανάρτηση η ΕΕΕΠ ουσιαστικά ανακοίνωσε πως από τα τέλη Ιουνίου θα αναλάβει δράση (κάτι που δεν έχει κάνει στα δύο σχεδόν χρόνια ύπαρξης της) και θα προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπονται για την καταπολέμηση του παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο όμως μετά από παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά.

Πώς επηρεάζει αυτό τους φίλους του online betting; Αρχικά σημαίνει ότι για να παίξει κανείς νόμιμα πρέπει να στοιχηματίζει σε μία από τις 24 εταιρίες που έχουν αποκτήσει ελληνικό ΑΦΜ και έχουν υπαχθεί στο μεταβατικό καθεστώς του Νόμου 4002/2011.

Στην πραγματικότητα η γνωστή και ως "λίστα των 24" εταιριών είναι αρκετά μικρότερη από ότι μαρτυράει ο αριθμός "24". Αυτό οφείλεται στο ότι αρκετές από τις εταιρίες που έχουν ενταχθεί στο μεταβατικό καθεστώς δεν προσφέρουν υπηρεσίες online στοιχηματισμού παρά μόνο καζίνο ή/και πόκερ αλλά και στο ότι υπάρχουν ορισμένες που λειτουργούν με δύο ονόματα (brands) αλλά ουσιαστικά προσφέρουν ένα προϊόν.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να βοηθήσουμε τον Έλληνα παίκτη που δεν έχει τον χρόνο ή τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για το τι συμβαίνει στην αγορά και να μάθει τι επιλογές υπάρχουν για όποιον θέλει να παίζει νόμιμα στοίχημα στο διαδίκτυο, προχωρήσαμε σε μια έρευνα και των 15 εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον χώρο και καταλήξαμε στο να τις κατατάξουμε σε 3 ποιοτικές κατηγορίες. Πιο αναλυτικά:


Νόμιμες εταιρίες - A' Κατηγορία (#1-4)

Στην κατηγορία αυτή έχουμε τοποθετήσει μόνο εταιρίες που είναι 100% αξιόπιστες και διαθέτουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

bet365.gr - Η πιο διαδεδομένη εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται εδώ και μερικούς μήνες νόμιμα και στην Ελλάδα. Τα συν της είναι μάλλον ατέλειωτα. Πλούσιο προϊόν, τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα, κορυφαίο live betting (με βάθος που ειδικά στα μικρά "σπορ" δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρία στο διαδίκτυο), εξαιρετικά loyalty bonuses και ότι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν online μπουκ. Ακόμα και ασιατικό χάντικαπ.

Η Bet365 αποτελεί μια επιλογή που αξίζει να υπάρχει στο portfolio κάθε παίκτη αφού είναι πραγματικά δύσκολο να βρει κανείς ελλείψεις στις υπηρεσίες της. Μοναδικά της ίσως μειονεκτήματα το ότι επειδή ακριβώς είναι ένας κολοσσός, δεν βγαίνει από τον δρόμο της για να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του Έλληνα παίκτη (όπως προσαρμοσμένη πλοήγηση ή ειδικά στοιχήματα για αγώνες της Σούπερ Λίγκας ή της Euroleague). Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι δεν θεωρείται τυχαία το νούμερο ένα στο χώρο.

stoiximan.gr - Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Η εταιρία που ήρθε να αποδείξει πως αν υπάρχουν ικανότητες και μεράκι (αλλά και χρήματα για επένδυση όπως μαρτυρά το προϊόν του Stoiximan που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και πλούσιο live streaming), ο Έλληνας μπορεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να σταθούν αξιόλογα απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό. Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί ακόμα σε βάθος και πληρότητα με μια εταιρία όπως η 365 που έχει πολύ βαριά φανέλα, αλλά (μιας και ο αυριανός τελικός του Champions League βοηθάει στον παραλληλισμό) αν η 365 είναι η Μπάγερν, θα μπορούσε κανείς να πει πως ο δυναμικός Stoiximan είναι η Ντόρτμουντ της αγοράς στην Ελλάδα.

Με πλούσιο live betting, προϊόν που συνεχώς εξελίσσεται (με πιο πρόσφατα παραδείγματα τα live στατιστικά των αγώνων και τη mobile version του site) ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα διεθνή standards, εξαιρετικό support, γρήγορες πληρωμές, ταχύτητα στις αναλήψεις και πολύ καλές προσφορές (αγώνες με 0% γκανιότα, αποδόσεις για ειδικά στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες που δεν προσφέρονται αλλού, κουπόνι βασισμένο στην ελληνική λογική) o Stoiximan αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον Έλληνα παίκτη. Στα μείον του το χαμηλό μπόνους εγγραφής (100% μεν, maximum 30 ευρώ δε) το οποίο όμως αντισταθμίζεται από τα καλά (και χωρίς όρους) loyalty bonuses.

sportingbet.gr/vistabet.gr - Η πασίγνωστη Sportingbet (κυρίως αυτή αφού το ελληνικό αδελφάκι της η Vista δεν μοιάζει να προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο ώστε να το προτιμήσει κανείς μιας και διαθέτει το ίδιο προϊόν και τις ίδιες υπηρεσίες αλλά χειρότερες αποδόσεις) αποτελεί μία ακόμα πρώτης κατηγορίας λύση για τον Έλληνα παίκτη αφού συνδυάζει αξιοπιστία με υψηλής ποιότητας προϊόν.

Με μεγάλη γκάμα αθλημάτων και διοργανώσεων αλλά και πλούσιο live betting, είναι η μία από τις τρεις νόμιμες εταιρίες (μαζί με Bet365 και Stoiximan) που προσφέρει live streaming στους χρήστες της. Την κατατάσσουμε όμως τρίτη στις προτιμήσεις μας γιατί είναι από τις εταιρίες που βασίζονται περισσότερο στο marketing (διαφήμιση) και λιγότερο στο προϊόν όπου υστερεί (σε άλλα στοιχήματα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο) σε σχέση με τις δύο προαναφερθείσες εταιρίες στις αποδόσεις αλλά και στις υπηρεσίες (ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και ταχύτητα στις αναλήψεις).

paddypower.gr - Ο "Ιρλανδός" είναι ένας μπουκ που μας δυσκόλεψε στο που έπρεπε να τον κατατάξουμε αλλά παρά τα θέματα που υπάρχουν (και τα οποία θα εξηγήσουμε παρακάτω) καταλήξαμε στο να τον συμπεριλάβουμε τελικά στην πρώτη κατηγορία (έστω και εκτός βάθρου) αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να βρίσκεται άνετα στη δεύτερη θέση αυτού του αφιερώματος.

Βλέπετε η Paddy Power παρότι εξασφάλισε ελληνικό ΑΦΜ δεν έχει ασχοληθεί ως εταιρία καθόλου ακόμα με τη χώρα μας, μη διαθέτοντας καν ελληνική version ή εξυπηρέτηση πελατών και live streaming για τους Έλληνες χρήστες του. Τα πάντα είναι στα αγγλικά και αυτό σίγουρα από μόνο του είναι ένας σημαντικός περιορισμός, όχι όμως αρκετός για να μας ωθήσει στο να τον "υποβιβάσουμε" στη Β' κατηγορία. Πόσο μάλλον όταν στην Αγγλία κάνει διαφημίσεις όπως αυτή!Νόμιμες εταιρίες - Β' Κατηγορία (#5-11)

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε κατατάξει τις εταιρίες που είναι νόμιμες και έχουν επαγγελματικές ιστοσελίδες αλλά ταυτόχρονα απέχουν κατά πολύ σε ότι αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους από αυτές της πρώτης κατηγορίας.

Είναι εταιρίες στις οποίες θα μπορούσε κανείς να παίξει αν θέλει να εκμεταλλευτεί το μπόνους τους ή συγκεκριμένες τιμές σε κάποια στοιχήματα χωρίς να έχει κατά κανόνα πρόβλημα στην ανάληψη (αν και ορισμένες από αυτές τις εταιρίες συχνά καθυστερούν σε αυτό τον τομέα) αλλά που δεν αποτελούν κορυφαίες λύσεις για το καθημερινό του παιχνίδι ώστε να βασιστεί σε αυτές ως πρώτη του επιλογή.

Αν κάποια από αυτές θα μπορούσε να ανέβει στην Α' κατηγορία, είναι η Mybet, μια εταιρία με διεθνή παρουσία που μεγαλώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, είναι φανερό όμως πως για την ώρα είναι ένα κλικ κάτω από τις 4 εταιρίες που ξεχωρίσαμε (δεν έχει live streaming, δεν έχει την ίδια ταχύτητα στις αναλήψεις ή το ίδιο γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών, κτλ).

Playbet, Betshop και Novibet/Status (είναι η ίδια εταιρία ουσιαστικά) έχουν μέτρια sites αλλά τουλάχιστον ασχολούνται με τον Έλληνα παίκτη, ενώ Meridian, Admiral και Cashpoint είναι μέτριες ξένες εταιρίες.

mybet.gr

playbet.gr
betshop.gr
novibet.gr/statusbet.gr

meridianbet.gr
admiralbet.com
cashpoint.gr


Νόμιμες(;) εταιρίες - Γ' Κατηγορία (#12-15)

Στην κατηγορία αυτή έχουμε τέσσερις εταιρίες οι οποίες ουσιαστικά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μέσω της ιστορίας των "24" αλλά δεν διαθέτουν ούτε το background, ούτε τα προϊόντα που απαιτείται για να ρισκάρει κανείς τα χρήματα του σε αυτές. Επιπλέον για όλες έχουν αναφερθεί προβλήματα με το μπόνους ή τις αναλήψεις.

Γενικά θα ήμασταν επιφυλακτικοί απέναντι στο άνοιγμα λογαριασμού σε κάποια από αυτές τις εταιρίες εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος (κάποια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά ή απόδοση) οπότε και ο καθένας (όπως πάντα) μπορεί να αποφασίσει ανάλογα με το πόσα παίζει (γιατί προφανώς όσο περισσότερα τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο) το αν θέλει ή όχι να δοκιμάσει την τύχη του σε μία από αυτές.

goalbet.com
betrebels.gr/90bet.gr
1x2-bet.gr
championsbet.net


Τι γίνεται με τις υπόλοιπες γνωστές εταιρίες;

Όπως βλέπουμε από τη λίστα με τις νόμιμες εταιρίες απουσιάζουν μεγάλα ονόματα του χώρου. Πολλές ήταν οι εταιρίες που εξαιτίας των νομοθετικών εξελίξεων αποχώρησαν από την Ελλάδα στερώντας από τους Έλληνες παίκτες εξαιρετικές επιλογές όπως το ανταλλακτήριο της Betfair, ο William Hill και η Ladbrokes. Αυτό οφείλεται κυρίως στο παράλογο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε πίσω στον Δεκέμβριο του 2011, μια διαδικασία που ουσιαστικά αποθάρρυνε πολλές από τις μεγάλες εταιρίες του κλάδου από το να συμμετάσχουν και ταυτόχρονα άνοιξε τον δρόμο για τη λίστα των "24" σε εταιρίες χαμηλής εμβέλειας – όπως αυτές της Γ' κατηγορίας παραπάνω – παρότι δεν παρέχουν σημαντικές εγγυήσεις στον παίκτη.

Άλλες γνωστές εταιρίες πάλι συνεχίζουν να λειτουργούν στην Ελλάδα, έστω και παράνομα, αγνοώντας τις αποφάσεις/προειδοποιήσεις της ΕΕΕΠ, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχουν υποστεί κάποια κύρωση παρότι δεν καταβάλουν φόρους (ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο από τον Ιούνιο και μετά τώρα που η ΕΕΕΠ υποστηρίζει ότι θα αναλάβει επιτέλους δράση). Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεταξύ άλλων και πολύ γνωστές εταιρίες όπως οι Bwin, Unibet, Betsson και BetVictor.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα παρουσιάζει η απόφαση της Bwin να σταματήσει από τις αρχές Μαΐου να δέχεται εγγραφές από την Ελλάδα αλλά να συνεχίσει να δέχεται στοιχήματα από τους εγγεγραμμένους από τη χώρα μας παίκτες. Με λίγα λόγια δεν πληρώνει που δεν πληρώνει φόρους, σταμάτησε να κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα, απέλυσε και το περισσότερο από το προσωπικό που χρησιμοποιούσε για τη χώρα μας αλλά συνεχίζει να ξεζουμίζει τη βάση πελατών της. Πραγματικά όχι η συμπεριφορά που θα περίμενε κανείς από έναν κολοσσό του χώρου που δυστυχώς απέδειξε πως δεν σέβεται τους πελάτες του (που παίρνουν κάποιο ρίσκο ποντάροντας παράνομα στη Bwin) και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Χίλιες φορές πιο τίμια η στάση π.χ. του William Hill που αποχώρησε.

Έρχεται μονοπώλιο ΟΠΑΠ και στο διαδικτυακό στοίχημα μετά το καλοκαίρι;

Δυστυχώς για όσους από εμάς αρέσκονται στο να στοιχηματίζουν στο διαδίκτυο οι περιπέτειες φαίνονται να μην έχουν τελειωμό αφού η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει από τις 21 Μαρτίου 2013 στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα προς έγκριση ένα σχέδιο νόμου που προβλέπει μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στο διαδικτυακό στοίχημα ως το 2020! Θα εγκριθεί το σχέδιο νόμου αυτό από την Ε.Κ.; Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσει κανείς στο κρίσιμο αυτό ερώτημα.

Από τη μία όλα αυτά τα χρόνια η Ε.Κ. έχει επιδείξει μια ήπια στάση, κάνοντας μεν τα τελευταία χρόνια παρατηρήσεις για το επίγειο μονοπώλιο του (υπό κρατικό έλεγχο) ΟΠΑΠ αφήνοντας πάντα την τελευταία λέξη στον τοπικό νομοθέτη (που παρότι η Ε.Κ. του λέει ότι δεν βλέπει το μονοπώλιο να φέρεται με τρόπο που προστατεύει τον καταναλωτή με διάφορες προφάσεις πάντα δίνει παράταση ζωής σε αυτό).

Από την άλλη η λογική λέει πως η Ε.Κ. δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να δώσει σε μια 100% ιδιωτική (πλέον) εταιρία το διαδικτυακό μονοπώλιο αφού κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς αντίθετο στις αρχές της Ε.Κ. και δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί με οποιοδήποτε (ρεαλιστικό) σύννομο επιχείρημα από τις ελληνικές αρχές.

Για τους Έλληνες παίκτες, μια νέα παθητική παρατήρηση της Ε.Κ. θα είναι μάλλον καταστροφική αφού σε αυτή την περίπτωση πριν το τέλος του 2013 (γιατί η διαδικασία με την Ευρώπη λογικά θα ολοκληρωθεί γύρω στα τέλη Ιουλίου αλλά μέχρι να ψηφιστεί, να δημοσιευτεί και να εφαρμοστεί ο νόμος θα φτάσουμε λογικά τουλάχιστον στον Οκτώβριο) θα οδηγηθούμε σε μονοπώλιο στο διαδικτυακό στοίχημα.

Αντίθετα μια πιο δυναμική παρέμβαση από πλευράς της Ε.Κ. (από αυτές που σπάνια συνηθίζει αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί λόγω του ακραίου χαρακτήρα της υπόθεσης) μπορεί να οδηγήσει σε ματαίωση των σχεδίων για διαδικτυακό μονοπώλιο και να ωθήσει το ελληνικό κράτος στο να βελτιώσει την τρέχουσα νομοθεσία ώστε αντί για μόλις 5-6 σοβαρούς (από τους 24) να προσελκύσει όλες τις μεγάλες εταιρίες του κλάδου στη χώρα μας, κάτι που θα αποφέρει περισσότερα έσοδα για το δημόσιο, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά και καλύτερους όρους για τους παίκτες/καταναλωτές.

Ότι και να συμβεί τελικά, το δυσάρεστο είναι ότι παρά την κρίση που καθιστά την ανάγκη για αλλαγή στις πρακτικές της πολιτείας πιο επιτακτική από ποτέ, για μία ακόμα φορά οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν πως ακολουθούν παλιές λογικές και δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Έτσι λοιπόν τη στιγμή που στην Ευρώπη η μία μετά την άλλη οι χώρες-μέλη της Ε.Ε. απελευθερώνουν την αγορά του διαδικτυακού τζόγου (τελευταίες που το έκαναν με επιτυχία ήταν η Ισπανία και η Δανία, ενώ αντίστοιχα σχέδια σε συνδυασμό με κατάργηση του μονοπωλίου ανακοίνωσε και η Ολλανδία) ή βελτιώνουν τη σχετική νομοθεσία τους όπου αυτή προϋπήρχε (βλέπε π.χ. Ιταλία), η Ελλάδα στην προσπάθεια της να εφαρμόσει ένα ιδιωτικό διαδικτυακό μονοπώλιο εν έτη 2013 επικαλείται το δημόσιο συμφέρον και την προστασία του καταναλωτή.

Αλλά ποιος θα φροντίσει για όλα αυτά; Ο σε λίγες εβδομάδες 100% ιδιωτικός ΟΠΑΠ; Και αν ναι, γιατί αυτός και όχι π.χ. κάποια άλλη ιδιωτική εταιρία (Bet365 ή William Hill) που να έχει και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία στο διαδικτυακό στοίχημα σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ που παρότι κολοσσός, στο διαδίκτυο δεν διαθέτει στο παραμικρό ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είμαστε σίγουροι πως θα δέχονταν και αυτοί να πληρώσουν το όποιο αντίτιμο πληρώνει ο ΟΠΑΠ για ένα τέτοιο σκανδαλώδες μονοπώλιο.

Συνοψίζοντας: Οι εταιρίες που έχουν ενταχθεί στο μεταβατικό καθεστώς και προσφέρουν στοίχημα είναι 15. Από αυτές πρώτης κατηγορίας υπηρεσίες προσφέρουν 3-4 και ικανοποιητικές υπηρεσίες με focus στον Έλληνα παίκτη άλλες τόσες. Προς το παρόν οι Έλληνες παίκτες μπορούν να παίζουν νόμιμα σε αυτές. Τις υπόλοιπες θα αρχίσει από τα μέσα Ιουνίου να τις κυνηγάει το ελληνικό κράτος (αν πιστέψουμε την ανακοίνωση της ΕΕΕΠ). Το αν αυτό το καθεστώς θα συνεχιστεί και μετά το 2013 ή όχι θα το κρίνει όπως όλα δείχνουν η στάση της Ευρωπαϊκής κοινότητας απέναντι στο ελληνικό σχέδιο για (ιδιωτικό) μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο.

Πρόσφατες ειδήσεις από την ίδια κατηγορία

Σχόλια (94)
image description 1. Νίκος Παπαδάκης έγραψετην 25/05 16:37

Παράνομη είναι η εταιρεία που αφ' ενός δεν έχει ΑΦΜ αφ' ετέρου δε δέχεται Έλληνες παίκτες. Αν κόψουν και τους "24" κλάφτα Χαράλαμπε. Θα μειώσουν άλλο ένα 10-15% τις δικές τους αποδόσεις μετά οι μονοπωλειάκηδες ! Η ΕΚ είναι μία φαιδροποιημένη κατάσταση. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, όλοι όσους έστειλε ο ΟΠΑΠ στα Ευρωπαϊκα κατά καιρούς δικαστήρια, θα έπρεπε να είχαν εισπράξει 24ωρη κράτηση από το δικαστή μόλις κατέθεσαν.

image description 2. Γιώργος Κ. έγραψετην 26/05 21:14

Με την 10bet (που έχει και Ελληνικό περιβάλλον), τι γίνεται; Δεν την αναφέρετε πουθενά.

image description 3. Γιώργος Κ. έγραψετην 27/05 12:06

Πάντως, ως δια μαγείας, από σήμερα το πρωί, εξαφανίστηκαν τα Ελληνικά από την 10bet!

image description 4. Astar έγραψετην 27/05 12:31

Εγώ κάποτε έπαιζα σε 10bet, έχει κάποιες καλές αποδόσεις τις οποίες όμως βρίσκεις εύκολα και σε άλλες εταιρίες. Επίσης δε τρελάθηκα με την εξυπηρέτησή τους και πολλές φορές είχα πρόβλημα γιατί με έβαζαν όρια και δε μπορούσα να κανω rollover την αρχική κατάθεση ώστε να τα τραβήξω. Άσε που δεν έχει και άδεια πλέον οπότε μη μπλέξεις.

image description 5. Γιώργος Κ. έγραψετην 27/05 16:05

Η 10bet έχει ασιατικό χάντικαπ, αλλά πλέον η μόνη νόμιμη επιλογή που έχω για ασιατικό είναι η 365. Δυστυχώς, σε ότι αφορά την 365, έχει το μονοπώλιο στην συγκεκριμένη επιλογή στοιχήματος, μεταξύ των νομίμων εταιριών...

image description 6. Aris έγραψετην 27/05 17:34

Παιδιά εντάξει, καλός ο Stoiximan αλλά την τελευταια βδομαδα συχνά βλέπω "Website is currently unreachable". Αφού ρίξαν όπως λέτε χρήμα, πρέπει επειγόντως να αναβαθμισουν τους Servers τους.

image description 7. Philip Marlowe έγραψετην 28/05 01:50

Φίλε crazy βλέπω το nickname σου είναι κυριολεκτικό. Τρεις λέξεις υπάρχουν για την Goalbet. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Άπειρα παράπονα θα βρεις σε φόρουμ για τις πληρωμένες και τα όρια της, η ποικιλία στοιχημάτων της θυμίζει πρωινό ξενοδοχείου 4ης κατηγορίας στο Άινταχο ενώ το site της είναι φτιαγμένο σε Windows Front Page 5.0 (και έχει φωτό από τον πολύ πρόσφατο τελικό CL του 2009). Θα προτιμούσα να βουτήξω σε μια πισίνα γεμάτη με βελόνες χρησιμοποιημένες από πρεζάκια της Στουρνάρη παρά να βάλω έστω και ένα ευρώ στη συγκεκριμένη εταιρία.

image description 8. kostas13 έγραψετην 28/05 01:58

UNIBET!!!!DE FOBATAI KANENA!!!PERAN TOU ASSIATIKOU DEN EXEI NA ZHLEPSEI TPT!!

image description 9. maek21 έγραψετην 28/05 09:34

Καλημέρα. Προσωπικά μεγαλύτερη απώλεια θα θεωρήσω την Marathon. Μας την έμαθε ο Β66 και μας κέρδισε με την μία! Η ταχύτερη στις συναλλαγές (σε λιγότερο από 15 λεπτά έχει ολοκληρώσει ανάληψη με Moneybookers) και με φοβερές αποδόσεις, ιδίως σε νίκη και over/under. Δεύτερη απώλεια η Unibet και η BetVictor. Για τις άλλες δεν μου καίγεται καρφί:-) Αλλά για να μην είμαστε και αχάριστοι, όπως είχα γράψει και στο παρελθόν, ας έχουμε την 365 κι ας μην υπάρχει καμία άλλη... SIMPLY THE BEST

image description 10. kommatias3 έγραψετην 28/05 11:53

κακα τα ψεμματα η 365 ειναι μεγαθηριο και ευτυχως που μας εμεινε και αυτη αν και το τελευταιο διμηνο παιζω μονο stoiximan λογω ευκολιασ περιβαλλον!μακαρι και μετα το καλοκαιρι να μπορουμε να παιζουμε στο ιντερνετ.μιας και εχω λογαριασμο σε ολες σχεδον τις εταιρειες καθε εταιρια εχει τα + και τα - της.καμμια εταιρεια δεν τα εχει ολα!Θετικες εντυπωσεις betvictor,unibet.στις μικρες τυπου playbet,novibet,κ.λ.π. μακρυα..

image description 11. HERMES-GRECO έγραψετην 28/05 12:46

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι το άρθρο... Βασικά αντί να ασχολείστε με τις εταιρίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν καλά θα κάνατε να εναντιωθείτε στο "παρακράτος" και τους νόμους του που σε μια ελεύθερη Ευρώπη μας επιβάλουν με το έτσι θέλω μονοπώλεια και λοιπες σαχλαμάρες. Κυριοι... Έχετε καταλάβει ότι πλεον ο οπαπ δεν είναι κρατική εταιρία...??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ....??????? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...????????? ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΓΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ....????? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ....???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΑΛΙ... ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΕΛΟΣ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.... Ε ΛΑΜΟΓΙΑ....

image description 12. Ependitis έγραψετην 28/05 12:57

Goalbet!!!! Ας γελάσω.... έχεις πάει ποτέ να παίξεις στοίχημα εκεί μετά τις 12 το βράδυ?? μάλλον όχι αφού το μαγαζί είναι κλειστό από τις 12 μέχρι τις 10 το πρωί και δεν δέχεται στοιχήματα. Έχεις πιάσει ακριβές σκορ σε παιχνίδι? μην ξαναπιάσεις έχεις αυτόματο όριο 1 ευρώ. Έχεις προσπαθήσεις να κάνεις ανάληψη χρημάτων? Είναι σαν τον Κωτσόβολο στα δίνουν με άτοκες δόσεις και όποτε έχουν…. Μην ασχολείστε με ψιλικατζίδικα ρε. Ξυπνήστε μην σας ταΐζουν κουτόχορτο….

image description 13. Agglos έγραψετην 28/05 13:02

Για την paddy power θα μιλήσω εγώ που έχω προσωπική εμπειρία. Ήμουνα φοιτητής στην Αγγλία και είχα κανονικά λογαριασμό με αποδεκτά όρια γρήγορες αναλήψεις και κανένα πρόβλημα. Επέστρεψα τον Ιούνιο που μας πέρασε στην Ελλάδα και μέσα στο Euro και ενώ έπαιζα κανονικά επειδή ήθελα να κάνω ανάληψη άλλαξα τα στοιχεία του λογαριασμού βάζοντας διεύθυνση Ελλάδας. Στο επόμενο bet μου είχε max κέρδος 25€, και όχι σε παράξενη αγορά σε στοίχημα του Euro. Το συμπέρασμα μου είναι ότι δεν θέλουν του Έλληνες παίκτες για αυτό και δεν κάνουν διαφήμιση στην Ελλάδα.

image description 14. Neos ton xoro έγραψετην 28/05 13:05

Poli kalo to arthro paidia kai mpravo. Alla ego exo mia aporia. Pos einai dinaton mia etaireia (B2B) na exei 4 site gia stoiximatismo stin Ellada nomima (Bet365 - Stoiximan - Betshop - Callbet) Mporoume na exoume logariasmo se oles h ua dimiourgithei provlima?

image description 15. Antouan έγραψετην 28/05 13:23

Δηλαδή για να καταλάβω λίγο ρε παιδιά. Υπάρχει κόσμος που παίζει στην goalbet στην cashpoint στην standarbet στην meridianbet στην betrebels και στην 1x2?? Τι του προσφέρουν του παίκτη αυτές οι εταιρείες? Ποικιλία? Αποδόσεις? Ασφάλεια συναλλαγών? Κανένα τρομερό bonus που πρέπει να κάνεις τζίρο μετά 10 φορές σε αποδόσεις άνω του 2 για να τα πάρεις? Έχετε καταλάβει ότι από την ημέρα που βγήκαν αυτές οι εταιρείες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν στα καφενεία σε φωτοτυπίες τα παράνομα κουπόνια. Τον ρόλο τους νομίζω μπορείτε να τον καταλάβατε και μόνοι σας.....

image description 16. Aris έγραψετην 28/05 14:14

HERMES-GRECO, μαζί σου φίλε! Δεν νοείται μονοπώλιο σε τίποτα στις μέρες μας. Όλοι έχουμε σιχαθεί τα λαμογια που χρόνια τώρα προσπαθούν να μας τα φάνε σε κάθε ευκαιρία σαν κοινοί πορτοφολάδες που σε περιμένουν στη γωνία και ακριβώς το ίδιο κάνουν και με τον ΟΠΑΠ. Συμφωνώ 100% ότι το στοίχημα πρέπει να απελευθερωθεί και σε αυτό δεν χωρούν λογικές μαφίας που χρησιμοποιεί το κράτος από αρχές 2000s σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αβαντάρει τον ΟΠΑΠ και να εξαφανίσει τον υγιή ανταγωνισμό. Θυμάμαι ακόμα τα ντου των οργάνων και κατασχέσεις υπολογιστών που ασχολούνταν με αυτό που βαφτίσαν "παράνομο στοίχημα". Και ακόμα και να μην ήταν ιδιωτικός ο ΟΠΑΠ η λογική του μονωπωλίου είναι οπισθοδρομική και δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Πάντως το άρθρο εμένα πιο πολύ μου μοιάζει σαν shopping list παρά σαν ενημέρωση για την υπόθεση, και γι αυτό παρασυρθήκαμε όλοι και αρχίσαμε να σχολιαζουμε τις εταιρίες αντί να σχολιάσουμε την ουσία του πράγματος, σ' αυτό έχεις δίκιο

image description 17. Outsider έγραψετην 28/05 14:39

"Neos" mia etairia borei na leitourgei parapano apo ena site. Den einai mono h B2B. Vlepe kai Sporting Odds (Sportingbet-Vistabet) 'h to pio palio paradeigma olon, Bwin-Betoto. Nomizo oti pio megali simasia exei to ti leei to kathe site kai stin periptosi tis B2B ousiastika yparxoun Bet365 kai Stoiximan. Ego se autes tis 2 paizo kai eimai ikanopoihmenos. Betshop kai Callbet nomizo tha symfonisoume oloi pos den einai gia polla polla.

"Antouan" kala ta les. Vaftisame nomimous tous pio paranomous olon edo stin Ellada

As elpisoume na mas sosei h Europi apo ton stoiximatiko mesaiona (online monopolio)!

image description 18. artbet έγραψετην 28/05 16:40

απο την στιγμη που εχουμε την 365 το μονο που λειπει ειναι η betfair με lay.

image description 19. Θανάσης έγραψετην 28/05 17:04

William Hill. H απόλυτη εγγύηση. Δυστυχώς σταμάτησε να δέχεται από Ελλάδα. Είχα λογαριασμό και Eurobet αλλά έκλεισε το μαγαζί (επίσης εγγύηση). Προς το παρόν παλεύω στον ΟΠΑΠ. Από Σεπτέμβρη βλέπουμε.

image description 20. Kara έγραψετην 29/05 13:04

Efyga apo Bwin kai phga se Stoiximan kai eimai poly ikanopoihmenos ws twra afou an e3airesoume kapoia texnika provlimata tis perasmenes 2 meres, kata ta alla exei poly kalo proion, euxrhsto site kai plirwnei grigora (kai ta stoixhmata kai tis analhpseis)

Elpizw na min perasei to monwpolio. Diavasa pantws shmera oti gia oses etairies den exoun adeia (bwin, unibet, ktl) h EEEP 8a arxisei na lamvanei metra apo tis 21 Iouniou.

image description 21. xxart27 έγραψετην 29/05 16:04

Εγω δεν καταλαβαινω τα εφυγα απο εκει και πηγα εκει..Ενας σωστος παιχτης παιζει παντου, αφου καθε εταιρεια εχει τα καλα της σημεια οπου οφείλουμε να τα χτυπαμε..

Τωρα οσον αφορα τη bwin..Ειναι η μονη που μπορει να συγκριθει σε μεγεθος και ισχυ με την 365( αποντος της betfair η οποια ομως δεν ειναι απλα μια εταιρεια)..
Προσωπικα εχω φαει limit ( 20 ευρω) αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα με λεφτα και αξιοπιστια ...Παιζω ακομα απο το account του αδερφου μου που δεν ειναι λιμιταρισμενο επειδη pre-game αλλα και Live μπασκετ υπαρχουν καλες επιλογες..

Για τον sman τωρα εχει αρκετα θετικα ( σε pre-game αγορες) αλλα κατι πρεπει να κανουν με το Live τους αν θελουν να ανεβουν ψηλα. Μικρη ποικιλια επιλογων (ειδικα σε μπασκετ λειπουν πολλα παιχνιδια απο το Live τους) και γενικοτερα η κονσολα τους τουλαχιστον εμενα μου φαινεται αρκετα δυσχρηστη σε σχέση με τα στάνταρ της αγοράς..

image description 22. xristos έγραψετην 14/06 14:51

paidia ekana analipsu apo tin goalbet k mou tin akyriose eno tis eixa steili ta egrafa ta ksanazitaei hmarton

image description 23. THANOS έγραψετην 07/07 11:21

ΠΑΙΔΙΑ Η ΒΕΤ 365 ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΟΛΑ

image description 24. valantis έγραψετην 21/07 22:22

προβλημα.εκανα καταθεση evobet.πηρα 10 ευρω μπονους το γυρισα οπως θελαν.μεχρι εδω ολα καλα.αφου ειχα ρεντα και κερδισα συνεχεια μικροποσα παω να κανω αναληψη αλλα δεν....εστειλα μυνημα στη σελιδα τους στο facebook και διαγραψαν και το μυνημα χωρις απαντηση.εντελως ενημερωτικα σε οσους παιζουν στο διαδυκτιο προσοχη.

image description 25. steliospetran έγραψετην 01/08 20:12

καλησπέρα .....ενα σχόλιο για τη betoto εχει κανείς? επαιζα στο παρελθόν αλλά εχω σταματήσει εδω και δύο χρόνια...

image description 26. _mpaladoros έγραψετην 01/08 21:19

γειά σου steliospetran αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα σου λυθεί η απορία :)
http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=26545

image description 27. ΤΑΚΗΣ έγραψετην 06/08 04:21

Όλα δεν είναι ονειρικά πλασμένα. Κορυφαία εταιρεία και μικρή εταιρεία. Θα σας πω πολύ γρήγορα 2 περιπτώσεις όντας παίχτης στον William Hill από το 1999. Κατέβασα όλο τις ομάδες τις β Ιταλίας καρφί και κέρδισα 900 ευρώ.Το τι μου έκαναν για να μου τα δώσουν δε λέγεται. Μέχρι και άδεια αυτοκινήτου μου ζητόύσαν επίμονα όταν τους έλεγα δεν έχω καν αυτοκίνητο. Μετά από 3.5 εβδομάδες και ένα σκασμό από φαξ-τηλέφωνα και χριστοπαν@γι@ες που τους κατέβασα τα έβαλαν. Στη συνέχεια έπαιζα μια ομάδα που την παίζω ακόμα και σήμερα (δεν θα πω ποια αλλά είναι αγγλική). Είναι λίγο γαργαλιάρα αυτή η ομάδα και ρίχνει κάτι διπλά ξεκούδουνα. Λοιπόν την χάνω την μια , την χάνω την δεύτερη σερί την χάνω την τρίτη και την τέταρτη που ετοίμαζα ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΦΟΡΤΩΜΑ/ΠΟΝΆΡΙΣΜΑ δεν την έβαλαν καν στο κουπόνι και δεν την έδιναν για στοιχηματισμό. Από τότε έκλεισα όλους τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο και ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .Φυσικά δεν παίζω και τις ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΤΡΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΤΑΒΑΣ επιβάλλει. Ψαχτείτε και θα βρείτε πολύ ωραίους και καθόλα νόμιμους τρόπους πονταρίσματος΄και σε μονά. Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν αλλά παίζεις ένα ματς και ξέρεις ότι θα πληρωθείς ΑΜΕΣΩΣ. Γειά σε όλους.

image description 28. marinos έγραψετην 08/08 14:53

kalispera se olous...egw pezw rouleta sto live kazino tis WINNER kserei kapios na m pei an exw kapio provlima m tis nomothesies k ola ayta pou ginonte;gt exw kapia xrhmata ston logariasmo mou...min ta xasw adika....eyxaristw poly....

image description 29. giannis s έγραψετην 12/08 11:40

kalimera se oloys!! moy stelnei minimata mia nea etairia apo oti leei ( netbet.com) epeidi eixa kanei egrafi stin bet770 metaferan ta stoixeia moy stin netbet. moy dinei 5 eyro sto log/mo moy + 100% bonus arxikis katathesis. ti einai ayti i etairia exei adeia stin ellada? xeri kaneis?

image description 30. sakis έγραψετην 29/09 00:00

mipos kserei kapoios pote tha girisoun WILLIAM HILL kai BETFAIR?

image description 31. sakis έγραψετην 29/09 00:14

den mou aresi pou i kivernisi theli na dioksi tis eteries stiximaton kala tha kanoun na asxolithoun me ala themata na aniksoun i doulies ke na pefti xrima na afisoun stin isixia tous tis eteries stiximaton giati exo kourasti

image description 32. stergios έγραψετην 29/09 05:20

κάποιοι πρέπει να πληρώνουν φόρους στην Ελλαδα

image description 33. sakis έγραψετην 29/09 19:39

i eliniki kivernisi den theli forous theli na gini sineteros les ke mazi ftiaksane tis eteries stiximaton

image description 34. sakis έγραψετην 29/09 19:47

i eliniki kivernisi exi vgali nomo gia to tsigaro ke tis eteries stiximaton oti agapai o elinas apagorevete pou ine i dimokratia ego pedia autous tous sixenome gia auta pou kanoun

image description 35. sakis έγραψετην 29/09 20:02

an thelete pite tis entiposis sas gia tin bet365.gr ego pezo stixima stin bet365.gr ola ine mia xara apla den exo kani akoma analipsi

image description 36. manos έγραψετην 01/10 13:26

sakis stin bet365.gr exei superleague?

image description 37. GEORGE έγραψετην 03/10 09:48

mono opap telos! borei na ysterei se ola opws live bet apodoseis tis plakas periegous orous paixnidiou alla tha sou dwsei ta xrhmata sou panta! monopwleio loipon kai na shkwthoun na fygoun apo thn ellada oloi oi online apatewnes. Exw paiksei se oles tis parapanw kai se alles toses pou den anaferontai . Oi megalyteres bwin-sportingbet-interwetten-bet365 k.l.p. me exoun eksapathseis oles. Asxoloume edw kai 15 xronia me megala posa kai kathimerina. Distixws arga h grhgora tha sas eksapathsoun molis entopisoun thn opoiadhpote synexomenh kai sovarh epitixia sas. O monos tropos gia na meinete asfalhs apo aftous einai na sas exoun mesa arketa xrhmata apo xamena stoixhmata sas. Mono etsi tha deiksoun kalo proswpo ek twn ysterwn se analipseis kai swstes enhmerwmenes live apodoseis xwris dikaiologies tou styl de lavame to stoixhma sas kai sta palia mas ta papoutsia h steilte mas to e9 to e1 to afm pistopoiitiko gennisis forologiki kai asfalistiki enhmerwthta k.l.p. alliws travate na vreite dikigorous na mas steilete agwgh. Kseroun oti de prokeitai na to kanei afto kapoios. Afth einai h apopsi mou.

image description 38. GEO13 έγραψετην 03/10 16:41

ΦΙΛΕ ΤΖΟΡΤΖ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΠΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΠΑΙΧΤΗ.......ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΒ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ 15ΟΟΟΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WILLIAM ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΒΕΤ365 ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΜ!10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ"ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΧΑΝΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣΑΙ.....ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ....ΤΡΙΑΔΕΣ.....ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΦΟΡΟΣ 20%.......ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SUPER 3....ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟ....ΤΟΥ 1.20...ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ....

image description 39. otinanai έγραψετην 07/10 18:43

Εδώ και λίγες μέρες έχει ανακοινωθεί πως σε έναν μήνα θα κλειδώσουν οριστικά όλες οι εταιρείες εκτός ΟΠΑΠ και εδώ πέρα βρέχει. Θα περίμενα μια τοποθέτηση από το site στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα, Θα γ'ινει μονοπώλιο και στο ιντερνετικό στοίχημα ο ΟΠΑΠ χωρίς καν να έχει ανεβάσει ακόμα ούτε site. Είναι να τρελαίνεσαι σε αυτή τη χώρα!!

image description 40. BETBLOG.GR έγραψετην 07/10 20:07

Φίλε "otinanai" δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο ακόμα. Έχει διαρρεύσει ένα προσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που αναφέρει ότι θα δοθεί ένας μήνας περιθώριο στις 24 για να κλείσουν και αυτές και εν συνεχεία θα υπάρξει μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο.

Για αυτό το προσχέδιο μία ακούγεται ότι προχωράει να πάει στη βουλή και μία ότι δεν θα ψηφιστεί τελικά. Δεν μπορούμε να φέρουμε τον πανικό για φήμες. Τον κίνδυνο μονοπωλίου του ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο τον έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν (ακόμα και σε αυτό το άρθρο που γράφτηκε Μάιο είχαμε προϊδεάσει για αυτό τον κίνδυνο στον επίλογο). To σημαντικό είναι να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η διατύπωση σε αυτό το καινούργιο νομοσχέδιο. Θα δοθεί ένας μήνας στις 24; Θα δοθεί ένας χρόνος στις 24; Θα δοθεί μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ ή νέες άδειες; Σημασία έχει τι θα συμβεί πραγματικά και όχι ποια σενάρια έρχονται στο προσκήνιο κάθε εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή οι οχλήσεις από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα στην χώρα μας σχετικά με το νομικό πλαίσιο του κλάδου πληθαίνουν. Ήδη έχουν φτάσει δύο σχετικές επιστολές από την Κομισιόν αυτό το φθινόπωρο και ακούγεται έντονα πως αναμένεται και τρίτη.

Επιπλέον φαντάζει χαζό να υπάρξει μονοπώλιο ΟΠΑΠ γιατί:

α) θα είναι πολύ βιαστικό να γίνει τώρα αφού δεν υπάρχει online betting του ΟΠΑΠ στο internet (ακόμα) οπότε κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στο να γίνει όλο το στοίχημα μαύρο. Αν είναι να πάρει ποτέ το μονοπώλιο ο ΟΠΑΠ, θα πρέπει τουλάχιστον πρώτα να έχει ένα προϊόν να προσφέρει

β) θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην ΕΕ το να δοθεί ένα καινούργιο μονοπώλιο σε μια ιδιωτική πλέον εταιρία όπως ο ΟΠΑΠ τη στιγμή που τα μονοπώλια το ένα μετά το άλλο πέφτουν εδώ και 5-6 χρόνια. Επιπλέον γιατί να ρισκάρει ο ΟΠΑΠ περαιτέρω αμφισβήτηση των μονοπωλιακών δικαιωμάτων του (από την ήδη υπάρχουσα) για τα επίγεια παίγνια για να πάρει και το internet το οποίο σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει πολύ μικρό μέρος των εσόδων του (σε σύγκριση με επίγειο στοίχημα, φρουτάκια και άλλα παίγνια με πολύ χαμηλότερα payouts)

δ) θα είναι τουλάχιστον επικίνδυνο το να παραχωρηθεί εντελώς αποκλειστικά τόσο μεγάλη επιρροή σε μια ιδιωτική εταιρία (τζόγος, αθλητισμός, media αφού αν υπάρχει παντού μονοπώλιο ΟΠΑΠ και καμία εναλλακτική εταιρία (για να παίξει ο καταναλωτής, να χορηγηθεί η ομάδα και να πάρουν διαφήμιση τα media) όλοι καταλαβαίνουμε τις συνέπειες. Και κάτι τέτοιο δεν το θέλουν εκτός από εμάς τους παίκτες και τις εταιρίες, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι παράγοντες αθλητικών σωματείων.

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα σίγουρα είναι ανησυχητικά για εμάς τους παίκτες που θέλουμε να έχουμε πολλές και καλές επιλογές. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και μόλις συμβεί κάτι θα σας ενημερώσουμε. Για γεγονότα όμως. Όχι για εικασίες.

image description 41. otinanai έγραψετην 07/10 21:32

Καταρχήν respect για την άμεση απάντηση.
Κατα δεύτερο συμφωνώ σε όλα αλλά με προβληματίζει η έντονα ανοδική πορεία της μετοχής του ΟΠΑΠ από τότε που βγήκε στη φόρα το προσχέδιο.
Το πιθανότερο για εμένα θα είναι για ακόμη μια φορά να υπάρξει αναβολή και μόλις ο ΟΠΑΠ είναι έτοιμος να τους καθαρίσουν όλους. Ίδωμεν...

image description 42. antonis έγραψετην 19/11 19:54

παιδια καλησπερα,
υπαρχει καποιος τροπος να κανω αναληψη απο την bwin?

image description 43. antonis έγραψετην 19/11 19:58

παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι μιλαμε για 1000 περιπου ευρω και ετυχε να τα χρειαζομαι τωρα.

image description 44. Morison έγραψετην 19/11 20:05

Αντώνη όπως και με τις υπόλοιπες εταιρίες υπάρχουν δύο τρόποι.
Ο ένας είναι να συνδεθείς στον λογαριασμό σου μπαίνοντας με μη Ελληνική ip (είτε βάζεις καποιον φίλο σου από το εξωτερικό, είτε το κάνεις εσύ με κάποιον απο τους άπειρους τρόπους που υπάρχουν, μπορείς να τους βρεις με ένα απλό search στο google).
O άλλος τρόπος είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους με το customer service αναφέροντας ότι θέλεις να κάνεις ανάληψη όλο το ποσό που έχεις στον λογαριασμό σου (support@bwin.com )

image description 45. antonis έγραψετην 19/11 20:44

σε υπερ ευχαριστω φιλε μου

image description 46. ILIAS έγραψετην 21/11 20:04

Η BET365GR ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ BET365.COM ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ INTERFACE ΣΕ PC ΚΑΙ TABLET. ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!-------ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ--------
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η BETFAIR ΚΑΙ Ο WILLHILL ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΟΕΤΑΙΡΙΕΣ....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η PADDYPOWER ΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ..ΙΔΩΜΕΝ.

image description 47. Betol έγραψετην 22/11 12:32

Καλησπέρα Ηλία,
θα ήθελα να σε παρακαλέσω σε τυχόν επόμενα μηνύματα σου να γράφεις με πεζά, τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις. Στο θέμα μας, η Bet365 είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία τα τελευταία 6 τουλάχιστον χρόνια αδιαμφισβήτητα. Κανένα δεν θα βρεις που να του έχουν "φάει" χρήματα, όπως και σε όσες έχουν διαφημιστεί κατά καιρούς σε αυτό εδώ το site (για κάτι otinanaibet.com δεν ορκίζομαι). Πιθανολογώ τον προσωπικό κωδικό σου σου ζήτησαν, γενικά είναι ψείρες αλλά αυτό θα πρέπει να το βλέπεις θετικά γιατί γίνεται για τη δική σου ασφάλεια. Τίποτα δεν είναι άλυτο αν επικοινωνήσεις με το customer service τους και τους δώσεις τα έγραφα που θα σου ζητήσουν, ούτε οι πληρωμές τους αργούν ούτε τίποτα. Το προϊόν της Bet365.com είναι ακριβώς ίδιο με της Bet365.gr στο sportsbook, απλα δεν έχει πόκερ,/καζίνο/φρουτάκια κτλ που έχει το .com.

Ούτε ο hill ούτε η bfair προσφέρουν το προϊόν της Bet365, το γιατί έχουν μείνει εκτός αγοράς το έχουμε εξηγήσει εκτενέστατα με τα κατά καιρούς άρθρα μας για τις εξελίξεις στην ελληνική βιομηχανία του τζόγου, η bet365 απλά είναι τόσο μεγάλο ψάρι στο ιντερνετικό στοίχημα που αντέχει να κρατιέται ακόμα. Για τον paddy επίσης τα έχουμε γράψει, decent book αλλά δεν ασχολείται με την ελληνική αγορά και τα όρια που ρίχνει στους Έλληνες παίχτες δεν επιτρέπουν σοβαρό παιχνίδι.

image description 48. ILIAS έγραψετην 24/11 12:53

Η bet365 είναι τρομερή εταιρία και η πλατφόρμα της είναι φανταστική. Το γεγονός ότι δεν έχει online καζίνο μάλλον θετικά το βλέπω... Το προϊόν που προσφέρει στην Ελληνική αγορά ειναι εξαιρετικό, για να μην πω μοναδικό. Οι επιλογές στοιχήματος που έχει δεν προσφέρονται απο κανέναν άλλο μπουκ ( πχ το permed patent που δεν το είχα βρει αλλού ).
Όμως για να κανείς ανάληψη δεν αρκούν τα documents που χρειάζονται όλες οι υπόλοιπες εταιριες. Θέλουν ή αριθμό διαβατηρίου (που εγώ δεν έχω γιατι ταξιδεύω σε όλες τις χώρες της ΕΕ με την ταυτότητα μου) ή τον αριθμό που σου στέλνουν ταχυδρομικά ο οποίος μετά απο 1 ολόκληρο μήνα δεν μου έχει ακόμα αποσταλεί. Επικοινώνησα αρκετές φορές με το customer service και το μόνο που μου έλεγαν ειναι ότι έχουν στείλει τον κωδικό...ο οποίος θέλει περίπου 10 ημέρες για να φτάσει.
Εμένα προσωπικά μου στοίχισε πάνω απο 7000€ αυτή η καθυστέρηση γιατι τα χρήματα που είχα κερδίσει δεν μπορούσα να τα κανω ανάληψη και να κανω το παιχνίδι μου όπως θα ήθελα εγώ. Σε άτομα λοιπόν, όπως εγώ, που έχουν πρόβλημα διαχειρησης στο τζόγο αυτοί οι απατεωνίστικοι όροι μπορεί να αποβούν καταστροφικοί.
Το αστείο ειναι ότι ενώ έχω κλείσει το λογαριασμό μου στην BET365.GR εδώ και μια εβδομάδα, το γράμμα με τον περίφημο ταχυδρομικό κωδικό που με διαβεβαίωναν ότι έχει σταλεί και είχαμε τσεκάρει τη διεύθυνση ότι ειναι η σωστή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΛΛΕΙ....
απίστευτα πράγματα για μια τόσο σοβαρή εταιρία...

image description 49. giannis έγραψετην 08/12 14:31

Εκανα το λαθος και εκανα λογαριασμο στην Goalbet,ενα θα πω,προκειτε για τραγικη εταιρια,το σιτε κακοσχεδιασμενο ολα μαζι μπουντεσλιγκα και δ εθνικη γερμανιας και γυναικες ενας αχταρμας,επειδη παιζω πολλαπλα εκανα 10 αγωνες με 2 ζητουμενα,και μεχρι να παω να πιω λιγο νερο και να γυρισω να το επικυρωσω,δεν το δεχετε και ζηταει ανανεωση σελιδας,χρεωνει 2% τελη αν κανεις καταθεση χωρις να το αναγραφει πουθενα,αν ποτε παω ταμειο,με τετοιες πρωτες εντυπωσεις που αφηνει,παιζω πανω απο 10 χρονια ειμαι γραμμενος σχεδον σε ολες τις εταιριες και φυσικα ο λογος που εκανα λογαριασμο εκει ειταν μονο το μπονους που αμφιβαλω αν θα το παρω κι αυτο ποτε..

image description 50. coinman22 έγραψετην 12/12 12:04

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η UNIBET ΤΟΣΟ Η GR-1 ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ,COM .ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ?

image description 51. Νικος έγραψετην 12/12 21:46

Καλησπέρα...Εκλεισε και η Βετοτο απ όσο είδα.. Εγώ ασχολούμαι και με τάβλι...έχει κάποιος κάποια ιδέα αν έχει μείνει κάποια ανοιχτή για ταβλάκι?

image description 52. figo έγραψετην 13/12 06:25

kalimera se olous. exei kaneis apopsi gia th sirbobet?

image description 53. yianis έγραψετην 13/12 11:48

ti egine me tin unibet

image description 54. έγραψετην 13/12 12:58

paidia ti ginetai me th betoto xerei kaneis?

image description 55. lotlot έγραψετην 13/12 15:11

καλησπερα.η betoto εχει προβλημα στην σελιδα της, δεν εμφανιζεται.στο πρωτο mail που εστειλα μου απαντησαν επι λεξη οτι γνωριζουν οτι την παρουσα στιγμη καποιοι παιχτες τους δεν εχουν προσβαση και οτι καταβαλουν καθε δυνατη προσπαθεια επιλυσης.ξαναεστειλα mail την επομενη ημερα και η απαντηση αυτη τη φορα ηταν οτι το νομικο τους τμημα είναι σε συνεχη επικοινωνια για τα θεματα νομοθεσιας του online gaming στην Ελλαδα. Επισης με διαβεβαιωναν οτι ο λογαριασμος και τα χρηματα μου ειναι αφαλη και οτι θα ενημερωσουν για καθε εξελιξη.
Προσωπικη αποψη οτι παει για κατεβασμα

image description 56. gewrgio έγραψετην 13/12 21:31

egw pantos sto laptop mpenw kanonika betoto kai apo ton sta8ero den bazei ka8olou mou perei adeias kai ta sxetika

image description 57. anastasio65 έγραψετην 20/12 20:52

γραφτηκα στην paddypower ολα καλα στην αρχη , εκανα και 3 αναληψεις (μικρες τιποτα ιδιαιτερο 200 - 400 ) στην 4η το δουλεμα που μου εχουν ριξει δεν περιγραφεται μεχρι και οτι οι τραπεζες τους θα κλεισουν για χριστουγεννα και θα αργησει η καταθεση τους...... αρε williamhill ΠΟΥ ' ΣΑΙ ........... ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. Και οταν κανουν παρουσιαση - αξιολογηση ορισμενοι απο ιστοσελιδες να ειναι σιγουροι για αυτο που λενε , οχι να παρουσιαζουν αναξιοπιστους ως αξιοπιστους ......

image description 58. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ έγραψετην 27/12 01:07

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΟΠΑΠ ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΖΙΝΟΥ.ΚΙΝΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ 1000 ΚΙΝΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ?ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ?ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ?ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΛΕΟΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ?ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

image description 59. giannis έγραψετην 01/01 22:02

καλησπέρα κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ειχα απο το '10 λογαριασμο στην BETSSON...με τον νομο κ ολα αυτα που εγιναν η εταιρεια εκλεισε..οποτε πατουσα το betsson.com μου εβγαζε οτι απογορευεται απο τον νομο,το ποιηματακι δλδ...σμρ που μπηκα να δω για πλακα τι παιζει πατησα sportsbook.betsson.com κ μπηκα κανονικα στην αρχικη...εκανα log in τα παντα κανονικα...μιλησα στο chat κ μου λενε αφου κανεις log in μπορεις να παιξεις!!! εχει αλλαξει κτ,ξερει κανεις τιποτα? μην ειναι παρανομο κ γινει καμια μαλακια!!! εχει κανεις καμια ιδεα?

image description 60. giannis έγραψετην 03/01 18:20

καλησπερα κ καλη χρονια
για μπετοτο ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε αναληψη
μπηκα σημερα και ειναι εκτος η σελιδα...
τι γινεται τα χασαμε τα λεφτα μας?

image description 61. Dimitris έγραψετην 04/01 03:50

Mpenete se mia selida tin vlepete off kai na ferete tin sintelia tou kosmou :)
Den xanei kaneis ta lefta tous apo megales eteries. Dokimaste me kapoio site px isthiswebsitedown
An to vlepei up kai eseis oxi exei klidothei ara pate eite se vpn eite se filo apo eksoteriko kai kanete tin analipsi sas

image description 62. Παυλος έγραψετην 06/01 15:23

Παρά πολυ αξιόπιστη εταιρεια ειναι η Betsson. Δυστυχως που δεν μπορούμε να παίξουμε εκει. Εύχομαι να ξαναμπεί γρηγορα στο παιχνίδι.

image description 63. Kostas έγραψετην 05/02 01:20

Exei arketa provlimata o stoiximan.
Ektos ap ta texnika provlimata pou skane savatokiriako , to xeirotero gia mena einai pws de mporeis na pontareis 5 agwnes (sistima I paroli) sto live. Giati oi apodoseis sinexeia allazoun . Stin bwin px ipirxe ena box pou kanes check , to opoio elege apodexomai tin kathe alagi apodosis.. Dld gia na katafereis na valeis live stoixima me 4 - 5 agwnes , prepei oi apodoseis na min allaksoun gia 1 lepto.

image description 64. Κώστας έγραψετην 07/02 01:07

Καλησπέρα φίλοι μου.Θέλω να ρωτήσω για όποιον ξέρει,τι γίνεται με τις εταιρίες που ναι μεν δεν έχουν άδεια αλλά δεν βρίσκονται στη black list όπως π.χ. η marathon η οποία είναι εξαιρετική.
Τι γίνεται με αυτή την υπόθεση;Επικοινώνησα μαζί τους και αυτό που μου είπαν και μου ξαναείπαν ήταν ότι είναι προσωπική μου ευθήνη αποκλειστικά και απέφευγαν να μου απαντήσουν για το αν παίζει να δεχθώ κάποιο πρόστιμο εάν παίζω εκεί.Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?
Ευχαριστώ πολύ

image description 65. τακις έγραψετην 08/02 11:17

Ασχολουμαι πολλα χρονια με το στοιχημα και απο την εμπειρια μου μπορω να πω οτι μονον σε Ανταλλακτηρια συμφερει να παιζει κανεις διοτι
1.προσφερουν πολυ καλυτερες τιμες απο τουσ bookmakers
2.ποτε δεν μπλοκαρουν λογαριασμους και δεν βαζουν ορια,διοτι το δικο τους κερδος ειναι 2 εως 5 τοις εκατο επι των κερδιζοντων στοιχηματων
3.προσφερουν την δυνατοτητα να παιξει κανεις Lay
Μετα την απομακρυνση της betfair που ειναι και το μεγαλυτερο ανταλλακτηριο,εμεις οι παικτες μπορουμε να παιξουμε στην smarkets που αν και μικρη εταιρια ωστοσο ειναι πολυ καλη,αλλα και στην WBX.

image description 66. kostas έγραψετην 08/02 17:24

apo tis 5 k twra einai 5:30 exei pesei to site tou stoiximan. Einai Savvato k auti ti stigmi paizei bundesliga k agglia Chelsea , city ktl. Aparadektoi.

image description 67. Betol έγραψετην 08/02 17:37

Κανονικότατα δουλεύει ο Stoiximan όλη αυτή την ώρα Κώστα.

image description 68. Kostas έγραψετην 08/02 17:45

Mporeis na mpeis twra?
Akoma provlimata mou vgazei

image description 69. Γιαννηςbet έγραψετην 09/02 18:39

Τάκη από τα δύο εναλλακτικά ανταλλακτήρια που πρότεινες, την smarkets και την wbx είναι αξιόπιστα? Ξέρει κάποιος άλλος για αυτές?

image description 70. kostasb έγραψετην 12/02 01:49

Με την stanjames τι γίνεται;
Είχα λογαριασμό και χτες μπήκα κανονικά.
Προσωπικά Η bet365 πιστεύω ότι είναι κορυφαία,πληθώρα επιλογών,εξαιρετικό live και είναι πλέον η εταιρεία με τα μεγαλύτερα όρια πονταρίσματος στην Ελλάδα.

image description 71. Kosttas έγραψετην 19/02 17:39

Mporo na Kano analipsi apo tin unibet twra??? I oxi ???

image description 72. αρης έγραψετην 22/02 11:55

εχω λογαριασμο στην 365.γρ αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με το τμημα που διευθετη τα στοιχημα τα πολυ αργο και οι ζωντα νη σινομιλια καθολου εξυπηρετικη βαριουντε για αυτο που κανουν

image description 73. lakis έγραψετην 25/02 17:28

365 γιατι δεν εχει ποκερ και αλλες εχουν?

image description 74. πετροs έγραψετην 04/03 15:18

Εγω στην betoto παιζω κανονικα και τωρα... με wifi απο το κινητο και κανω συνδεση στο λαπτοπ και ανοιγει κανονικα η εταιρια... και παιζω κανονικα και αναληψη εχο κανει απο την betoto.

image description 75. Akis έγραψετην 17/03 17:22

ξερει κανεις τι γινετε με τα ανταλακτηρια?Εγω επαιζα στο wbc.com αλλα τωρα το κλεισανε

image description 76. mike έγραψετην 18/03 00:00

"Κόκκινο" στα σχέδια του ΟΠΑΠ να επιβάλλει διαδικτυακό μονοπώλιο
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/kokkino_sta_sxedia_toy_opap_na_epivallei_diadiktyako_monopwlio.2689494.html

image description 77. raf έγραψετην 25/04 00:44

signomi ala me ti BWIN ti ginete eixa logariasmo ala de boro pleon na bo xeri kanis,to leo giati eki epeza poker k erixna k stiximata eno oi 365 den exoun adiodotisi gia tixera pexnidia

image description 78. frontman έγραψετην 20/05 21:15

kalispera...yparxei kapoios pou ton exei valei se periorismo i bet365??thelw tin voitheia sas,me afinei na pontarw 2.3 eyrw..nomizete oti einai toso kali i bet 365??se sumperifora pros ton paixti lew...oti exei to kalutero live den to syzytw..makran koryfi..otan omws kerdiseis se kleinei...logw ypsilis kerdoforias tou pelati...ta gnwrizete ayta??yparxei kapoios omoiopathountas??

image description 79. jimark έγραψετην 03/06 21:36

Καλησπέρα, έχει ασχοληθεί κάποιος με τη Verusbet ?

image description 80. Betol έγραψετην 03/06 22:25

Jimark σαν τα μανιτάρια βγαίνουν αυτές οι εταιρίες, απόν το interface τους και μόνο δεν γεμίζουν το μάτι για να ανοίξεις λογιαριασμό. Εγώ τις αποφεύγω.

image description 81. gol έγραψετην 22/06 16:10

Δυστιχως το κρατος κοιταει απλα την κονομα και δινει αδειες αβερτα σε οτι ναναι σε λιγο θα κανω κι εγω μια θα τους δινω το 30-40 τον μικτων κερδων και θα κονομαω,προτροπη προς τους συμπαικτες μην βαζετε λεφτα σε εταιριες που πηραν μεν αδεια αλλα ειναι κατσε καλα,η αλλη δεν εχει τηλεφωνο, εξυπηρετηση πελατων με μαιλ,η αλλη δεν χρησιμοποιει καν ασφαλη συνδεση ssl,λενε ελαχιστο 0,1 αλλα αν πας να παιξεις μονο θα στο φαει το ευρω,η αλλη βαζει και οριοο 1500 ευρω,οσοι παιζουν ειδικα σκορ Η/Τ ξερουν οτι αν πας να παιξεις συστημα πχ 2 η 4 στα 10 ΗΤ η σκορ λεμε τωρα δεν μπορεις να παιξεις πανω απο 2αδα γιατι και με 0,10 να το παιξεις πχ 2 στα 10 σκορ αν κανεις μπινγκο το συστημα θα σου βγαλει παραπανω ποσο,οποτε μονο 2αδες,γενικα νοσταλγησα τον καιρο που παιζαμε σε 3-4 εταιριες μη νομιμες βεβαια παλια,αλλα με βαρυ ονομα, και εξαιρετικη αξιοπιστια και εξυπηρετηση πελατων οπως Ladbrokes,william hill,betfair,unibet,expekt δυστιχως περα απο bet365 και sportingbet που ειναι πραγματικα σοβαροτατες αξιοπιστες και με καλο γραφικο περιβαλον απο εκει και περα το χαος με ελαχιστες περιπτωσεις που προσπαθουν φιλοτιμα να κανουν παιχνιδι,οπως η stoiximan η vistabet,και η mybet ισως και 1-2 ακομα που μου διαφευγουν,επειδη εκανα το λαθος και γραφτηκα τουλαχιστον σε 2 Γ κατηγοριας ναι για το μπονους πιο πολυ,οπως κανουν και οι πιο πολλοι,ενα σας λεω μακρυα,επισης εχασα πασα ιδεα για μια εξαιρετικη εταιρια απο οσο ειχα ακουσει απο αποψη εξυπηρετησης προσφορων την paddypower που ειναι στην 1 κατηγορια,σαιτ χαοτικο καμια ελληνικη υποστηριξη,εκανες εγραφη απο λινκ για προσφορα αλλα δεν ισχυει καμια προσφορα για την Ελλαδα εδω διαγωνισμος απο μια απο τις μεγαλυτερες σελιδες tipster με 1000 $ καθε μηνα επαθλα (OLBG) και οι ελληνες μεναμε απεξω χωρις να εχει καμια σχεση αν ειχες κανει εγγραφη η οχι(ουτε σκωτσεζοι ναταν ποια:P) και δεν μπορω να μην μνημονευσω την κακιστη championsbet.net και την goalbet.com που δεν ξερω ποια ειναι χειροτερη απο τον σχεδιασμο του σαιτ την εξυπηρετηση πελατων η τις φιλοτιμες προσπαθειες που κανουν να φανε το οποιο μπονους υποσχονται:P

image description 82. Bill83 έγραψετην 08/07 05:44

frontman, το εχω παθει εγω. Καλη-χρυση η 356 αλλα σε μπλοκαρει μετα απο τρεις-τεσσερες "δυνατες" επιτυχιες. Αν τους παρεις μερικα χικιαρικα,μετα καταναγκαζεσαι να παιζεις κατι διευρα ενιοτε και μαξ 30 ευρω αναλογα την λιγκα. Και δεν στο ανοιγουν ξανα ΠΟΤΕ!
Να βρουμε κανενα ανταλλακτηριο οπως betfair. Παιζει κανενα;

image description 83. john έγραψετην 13/07 12:42

Λετε ολοι για την bet365 και τι καλη εταιρεια που ειναι, κτλ. Εγω θα πω μια σημαντικη λεπτομερεια, απο αυτες που κανουν τον πρωταθλητη. Διαλεγω πχ 5 παιχνιδια στο live, και μεταφερω το αποτελεσμα που θελω να παιξω, δεξια. Αν θελησω ομως να παιξω τα 4 απο τα 5, το πεμπτο πρεπει να το διαγραψω, γιατι δεν εχει κουτακι να το ξε-κλικαρω. Αν το χρειαζομαι το ματς, πρεπει να το ξαναψαχνω. Για το livebetting ειναι τεραστιο μειονεκτημα αυτο, και το εχουν πολλες εταιρειες. Live σαν της betoto, δεν προκειται να υπαρξει ποτε!

image description 84. STUPIDO έγραψετην 27/10 00:52

FILE GEORGE ,EPEIDH SIGOURA EISAI PRAKTORAS THS OPAP THA KSEREIS KAI APO GANIOTA.VGALEMOY SE PARAKALO OPAP OMADA1 1.50 2 1.60 3 1.65 4 1.40 BET 365 OI IDIES OMADES 1.65 1.75 1.85 1.60 ME TI GANIOTA PAIZO OPAP KAI ME TI BET 365? OSO GIA TIS PLIROMES H BET 365 SOY LEEI SE 5 MERES KAI TA STELNEI SE 3.OYTE PSILA GRAMMATA, OYTE BLAKEIES.KERDIZEIS 20000 EURO TH MIA MERA KAI THN ALLI SOY STELNEI KAI MINIMA ME 15 EURO BONUS GIA NA SE EFXATISTISEI POY EISAI PELATHS THS.TI SISTINO ANEPIFILAKTA

image description 85. STUPIDO έγραψετην 27/10 01:04

FILE HLIA EGO ME ENA KLIK STO SITE OTI THEXOMAI TH METAFORA MOY APO TO BET 365 COM STO BET 365 GR EGINE AFTOMATA XORIS TO PARAMIKRO PROVLIMA SE ANALIPSEIS H OTI ALLO

image description 86. George έγραψετην 29/01 15:14

Ο stoiximan ρε παιδιά όποιος παίζει δηλαδή γιατι έκοψε τα free bet και το live chat το 2015?το έχω απορία

image description 87. australia έγραψετην 06/02 11:53

παιδια για την verous bet τι γνωριζετε

image description 88. chris έγραψετην 11/03 11:13

καλησπερα παιδια.για την mybet υπαρχει καποιος που ναχει εμπειρια?

image description 89. Tasos έγραψετην 03/06 21:23

Ρε παιδια , επέστρεψε η Bwin?? Μπαινω κανονικά με ελληνικο περιβάλλον

image description 90. ΤΑΚΙΣΚ έγραψετην 06/10 09:28

δενμπορω να καυαλαβω γιατι η Novibet βαζει ορια στοιχηματισμου, μιλαμε σου λεει οτι δεν μπορεις να στοιχηματισεις πανω απο 1,5 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι δυνατον???????

image description 91. athina έγραψετην 04/01 21:06

netbet tragiki etairia makriaaaaa se ola mapa me eksapatise 2 fores makari na mporousa na kanw kati parapanw apo ena sholio paidia makria

image description 92. S.P έγραψετην 13/01 12:51

Novibet παιδιά πολύ δυνατή!!! Μπορώ να μιλάω κατευθείαν με τον bookmaker για το οριο στοιχηματισμού και η καινούρια σελίδα τους, ειδικά στο live, είναι μπόμπα!!!

image description 93. geo7val έγραψετην 27/01 21:02

paidia sos! eimai sth vistabet kai edw kai kapoies meres de mporw na mpw kan sto logariamso m opou exw kai ena poso! m lene texnika themata! t xerete?

image description 94. loukas έγραψετην 06/03 00:22

bet365 MONO oi alles einai APATEONES

Προσθήκη νέου σχολίου

Ονομα:


Σχόλιο: